AKKURATE er grundlagt i 2010 og har base i København. Virksomheden planlægger og udfører sikkerheds – og konsulentopgaver i Danmark og i udlandet. Vores produkter tilbydes både virksomheder og private.

Grundstammen i virksomheden udspringer fra ressourcer, der er uddannet og har gjort tjeneste i politiet og forsvaret, mens de samlede kompetencer også favner stor erfaring fra teoretisk og operativt arbejde med sikkerhed på flere niveauer i den private sektor – blandt andet i forbindelse med planlægning og eksekvering af nationale og internationale begivenheder. Akkurates praksis er inspireret af specialenheders arbejdsmetoder og principper omkring grundighed og præcision – hvorfor opgaver løses med en stærk dedikation til detalje og robusthed.

AKKURATES tilgang til opgaver tager udgangspunkt i en 360 graders tanke, der sikrer en grundig opgaveløsning fra start til slut. Vi tager ikke kun udgangspunkt i den konkrete trussel/fare, men i alle relevante omstændigheder, som har eller kan få indflydelse på vores kunders sikkerhed.

Vores projekter håndteres med øje for diskretion og fortrolighed. Det betyder, at det kun er de direkte involverede medarbejdere, der har kendskab til den pågældende opgave – dette ud fra et “need to know” princip.

AKKURATE arbejder konstant for at de produkter vi leverer, skaber mest mulig værdi og tryghed hos kunden – ikke kun i selve øjeblikket, men også fremadrettet. Vi søger at integrere sikkerhed i vores kunders tankegang.

Vores ydelser, unikke koncept og sammensætningen af specialuddannede ressourcer gør, at AKKURATE kan løse opgaver med høj kompleksitet, særlige krav og lang varighed, hvor etik, moral og lovgivningen altid iagttages nøje.